onsdag 22 februari 2012

...and again

Vi har varit på sportlov. Och jag har virkat ett par nya tofflor. Och pannan hade bestämt sig för att stanna medan vi var borta. Igen. Det var 10 grader inne när vi kom hem. Då kan man verkligen behöva ett par tofflor. Till. I turkost och brunt. För turkos matchar färgen man får på läpparna när det är 10 grader inne så bra :)
Jag måste verkligen sluta virka tofflor. Så kanske pannan slutar stanna.Garn: Eskimo från Drops
Mönster: gratismönster från www.garnstudio.com


Omårttlighet är en... läggning

Ja, jag har ju lite svårt att göra lagom mycket.


Men när pannan stannar hela tiden och det är 13 grader (aktuell temperatur till vänster...) inomhus kan man ju verkligen behöva rätt många tofflor. Och då tog jag ändå den här bilden förrförra veckan. Den här veckan kom vi hem från sportlovet och då var det bara 10 grader...




Mönster (som vanligt) från: http://www.garnstudio.com/ En helt perfekt site om man behöver bli lite inspirerad. Alla mönster är gratis, så när man är färdiginspirerad är det bara att sätta igång!


Garn: Eskimo ullgarn

Toffelhjälten strikes again

Hade inte du redan ett par tofflor? Jo, jag hade ju det. Men det var så kul att göra dem, och jag hittade så fina garn, så jag var tvungen att göra några fler.


Tofflor är mycket trevliga projekt som blir klara inom översådlig tid och går att använda till något vettigt. Och när man inte har dem på sig kan man alltid lägga dem i en snygg hög i en korg i hallen.

Till de här tofflorna i bästa mamma-stolek har jag använt Eskimo ullgarn och ett gratis-mönster från Drops (http://www.garnstudio.com/).